Útulný byt 1+1 v pražských Kbelích na prodej!

Útulný byt 1+1 v pražských Kbelích na prodej!

Dovoluji si Vám nabídnout příjemný útulný byt v pražských Kbelích. Cihlový bytový dům o třech podlažích se nachází v ulici Katusická. Samotná jednotka pak leží ve XX. NP. Byt je o dispozici 1+1 a výměře 46,6 m2. Skládá se z chodby, samostatné koupelny, WC, kuchyně a jednoho pokoje. Jednotka prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí, díky čemuž budete mít méně starostí se zařizováním.

Byt je ideální volbou pro investiční koupi a následný pronájem, nebo vlastní bydlení.

Celý bytový dům, stejně jako jednotka jsou napojeny na elektřinu, vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění prostor je zajišťováno ústředním dálkovým topením, Do kuchyně je pak zaveden plyn. Internet je zde k dispozici od poskytovatele Jablonka, a to za 1200 Kč na rok.

Dům se nachází v klidné ulici, v nižší, komorní zástavbě. Čtvrť Kbely, v níž se nemovitost nachází, nabízí obyvatelům výhody města i přírody v jednom. Takřka vedle domu se nachází Kbelský lesopark a mnoho zelených ploch pro sport či procházky, avšak daleko to odtud nebudete mít ani do centra města (37 min MHD, 29 min autem). Snadno se odtud také můžete napojit na výpadovky. V rámci MHD zde nejčastěji operují autobusy a napojují se na metro B (Vysočanská) či C (Letňany).

Přímo v Kbelích, ale i v přilehlém okolí se nachází restaurační zařízení, pošta, úřady, školy, školky, zdravotnické zařízení, ale také obchody a služby. Nakoupit si například můžete v 5 minut vzdálené prodejně Billa v Kbelích, nebo 10 minut autem vzdálených prodejnách Albert, Lidl, Kaufland či Penny v pražských Letňanech.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Přehrát video

Kuchyně a jídelní kout.

Pokoj, který sloužil jako ložnice.

Chodba s vestavěnou skříní.

Koupelna a WC.

Bytový dům a jeho okolí.

3D a 2D půdorysy s kótami.